Lovely Ladies Alive

– En blog om kvindeliv af Pernille Højgaard

×

Tid til et nyt kapitel

Et af de mere oversete kriterier for succes er, når man, når tiden er kommet, formår at binde en fin sløjfe på en fantastisk periode og et vellykket fælles projekt. Og det er det, vi nu har gjort hos LOVELY LADIES ALIVE.

Eva har rigtig meget om ørene og har brug for at bruge sin tid og sin energi på det, og derfor har vi i sidste uge besluttet, at jeg Pernille soloadopterer ‘damen’, altså bloggen og hendes unge veninde, vores podcast Hvad med lidt barmhjertighed.

Vi lukker dette første kapitel i den største kærlighed, og med intentionen om, at livet altid skal bevæge sig hen, hvor energien er.

Vi har haft det så utroligt sjovt og lært hinanden endnu bedre at kende. Og vi har oparbejdet et større bagkatalog af underholdende anekdoter til fremtidens møder på bænken ved havet, når vi engang er blevet to rigtig gamle koner. 😊

Eva Boland Koch og Pernille Højgaard i en grøn sofa i en blomstrende kløvermark
Tak Eva for en fantastisk rejse. ❤️

HVAD SKER DER SÅ NU?

Jeg har nærmest fået skriveforstoppelse, mens vi har holdt pause over sommeren og glæder mig til at genoptage skriveriet. Jeg glæder mig også rigtig meget til at invitere flere farverige, kloge og fantastiske kvinder (og mænd) med her ind på bloggen og i podcaststudiet. Min ønskeliste er allerede lang, og jeg håber, at I vil tage godt imod dem alle sammen.

Bloggen vil ikke som før udkomme hver søndag, men lidt mere spontant, når et nyt indlæg er klar til afgang. Du kan selvfølgelig som altid, skrive dig på maillisten her på siden, så får du direkte besked om nye indlæg så snart, jeg trykker på knappen.

Første kapitel i LOVELY LADIES ALIVE er ved vejs ende, men et nyt er ved at begynde.

Let’s go ladies (and gent’s).

Kærlig hilsen

Pernille 🌸

Ps: En af bloggens første gæster er naturligvis Eva, som heldigvis stadig vil dukke op som gæsteskribent nu og da. Vi har i begge familier i løbet af foråret været igennem processen med at få skrevet testamente og det har vi taget en snak om her.

Et nærbillede af Pernille og Mortens testamente.
Vi troede, vi bare lige skulle have ændret et par ting, men vi blev klogere.

Rigtig god fornøjelse 😊

Har du lyst til at dele:
error
fb-share-icon

Ingen kommentarer til "Tid til et nyt kapitel"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *