Lovely Ladies Alive

– En blog om kvindeliv af Pernille Højgaard

×

Sommerferien står for døren

Sommeren er her, og nu nærmer vi os også ferietid. Nogle vil komme flyvende til feriestart med armene over hovedet og vinderfornemmelse i maven, andre vil komme slæbende på de allersidste dampe fra en motor, der har kørt nonstop siden sidste ferie, og endelig er der sådan nogle som os, der kommer ind over målstregen rimeligt vingeskudte og flossede i kanten.

Forsommeren har budt på massiv travlhed for os begge og én er dødsens træt og rimeligt forpustet but still standing, og den anden er blevet tvunget til fuld stop af en krop, der nægtede at være med længere.

Og hvad gør man så med sin længe ventede ferie?

Eva glæder sig til at få manden hjem efter et halvt år på farten med jobbet. Hun glæder sig til at få tid til at lægge benene op, mens en anden henter børn, laver mad, rydder op og serverer kaffe og chokolade til aftenhyggen. Og så glæder hun sig til intensiv downtime med familien med fuldt fokus på kun at være sammen og hygge.

Pernille har al fokus på at få sin krop i balance igen. Fødselsdage, bryllupper og gæstebud er aflyst for lige nu handler det om mad, søvn og ro. Faktisk mimres der en del på matriklen lige nu, men efter et par uger er hun endelig landet i langsomheden og nyder (ind i mellem :-)) at gøre lige præcis det, der er behov for, når impulsen er der. Ferien står på selvforkælelse, gode bøger, badeture i langsomt tempo og sommerjuicer i alle regnbuens farver.

Thank God for Snapchatfiltrer, når man er to trætte bloggere. (Ikke blottere…eller? 🙂 )

Kære læser

Vi håber, du er ved at være klar. Klar til at skifte to-do listen ud med juhulisten. At du kan mærke, hvad du har brug for og lyst til at bruge din ferie på, og at du har mulighed for at sætte det i værk. Skal du ud og slå håret ud og føle dig fri og i live, eller skal du ind i langsomheden og bare være fra minut til minut? Alt gælder, bare det nærer dig og fylder de slunke batterier op.

Husk at du glæder alle omkring dig ved at passe på dig selv og sætte dine behov på ferieplanen. Og du viser de andre omkring dig, at det er ok at passe på sig selv og tage tid til lige det, man selv har lyst til. Ingen skal ofre sig for fællesskabet…hele tiden. 😊

Vores råd er, at der minimum skal være en time til dig selv hver dag og gerne mere, hvis du ikke har alt for mange små børn om benene.

Nu er intentionen sat. Vi er klar. Vi lukker bloggerbiksen fra i dag og er tilbage igen d. 24.07.

Indtil da vil vi være at finde i sommerlandet og lidt på vores Instagram og Facebookprofil, hvor vi vil nyde alle jeres skønne feriepostkort.

Med disse ord, vil vi ønske jer alle sammen en fantastisk sommer.

Rigtig god søndag 🌸

Kærligst

Eva og Pernille
#lovelyladiesalive

Hvis du vil læse om nogle af de tossede ting, vi foretog os sidste sommer, kan du læse med her. Ja vi indrømmer, at det måske handler lidt om cykelløb i anledning, at Touren kommer til Danmark i år. 🙂

Pernille iklædt gul Tour de France t-shirt

Du kan også finde flere gode råd til din ferie fra familievejleder Lola Jensen og stressforsker Malene Friis Andersen her.

Eva med lukkede øjne foran regnbueparaply

Rigtig god fornøjelse 🙂

Har du lyst til at dele:
error
fb-share-icon

Ingen kommentarer til "Sommerferien står for døren"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *