Lovely Ladies Alive

– En blog om kvindeliv af Pernille Højgaard

×

LOVELY LADIES ALIVE – bag bloggen

LOVELY LADIES ALIVE er et rent con-amoreprojekt, som startede med en gammel drøm om at blive bedre til at skrive. Der var ingen konkret ramme eller et forkromet formål til at begynde med, så “damen” har fået lov til at finde sin egen vej og afsløre, hvem hun er lidt efter lidt. Nu har hun imidlertid både fået personlighed og kant, og jeg kan sige om hende, at hun hylder hverdagen, har masser af selvironi og står på mål for kvinders ret til at være stolte af og tilfredse med, hvem de er. Med fejl og mangler, rynker og gråt hår, og livets små og store ups and downs.

Damen bag bloggen

MEN HVEM ER DAMEN BAG BLOGGEN?

Jeg hedder Pernille Højgaard og er hverken journalist eller ekspert, men skriver om kvindelivet midt i livet, som jeg selv oplever det. Jeg er utrolig nysgerrig af natur og graver mig gerne ned i emner, der interesserer mig. Og på den ene eller anden måde har formidling altid været en del af mit liv.

Og så er er jeg rundet af at være den ældste. I hvert tilfælde i min søskendeflok, som udover mig tæller min 5 år yngre søster. Jeg har lige rundet de 55 og kan ikke helt selv forstå det. Men nedsunkne forfødder, grå hår og en hær af læsebriller fortæller mig hver dag, at den er god nok.

Jeg er vokset op på Vestegnen lige ned til Køge Bugt og har derfor haft fødderne og resten af kroppen i vand meget af tiden igennem min barndom. Jeg er derfor også tidligere uofficiel danmarksmester i tangkast.

Jeg blev student fra Sankt Annæ gymnasium i 1987, dengang der var noget, der hed sproglig student og der boede grønjakker i Sjælør. Og så har jeg adskillige halve uddannelser bag mig, en af dem fra uni. 😋

Der var ikke tid til hele uddannelser, for jeg ville meget hellere spille (musik)teater og det gjorde jeg derfor i mere end 10 år. Les Miserables, Miss Saigon, Grease, oh yes been there, done that! Endda på tysk ved en enkelt lejlighed. Fik dog aldrig helt styr på de stemte s’er til min sproglærers store fortrydelse! 😝

Pernille Højgaard som Fantine fra Les Miserables
På scenen som Fantine i Les Miserables.
Det kan ikke ses, men der synges på tysk!

Mit privatliv var en anelse kaotisk og det med kærligheden tog tid for mig at lære. Det kulminerede, da jeg 6 måneder efter min datters fødsel stormede ud med baby i lift og derfra koncentrerede mig om hende de næste 5 år.

Heldigvis mødte jeg i løbet af de år nogle amerikanske indianere og fulgte dem i en mere spirituel retning. På deres uddannelse mødte jeg min mand og bedste ven Morten, som jeg snart har holdt til ilden i 18 år.

Gennem ham har jeg to rigtigt voksne bonusunger, der begge er forældre til deres egne børn i dag. For et par år siden flyttede min egen datter også hjemmefra, og jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg en gang i mellem stadig lider af Empty Nest Syndrome, mens jeg venter på børnebørnene. 😋

Og endelig ved trofaste læsere af bloggen, at jeg for nyligt har realiseret en drøm og er flyttet fra Brønshøj i København til landlivet i Vejby i Nordsjælland med masser af natur og rådyr i baghaven.

Kløvermarken bag huset en tidlig september morgen.

Det sidste år har mit liv taget en mere alvorlig drejning, da jeg i sommeren 2022 pludselig blev syg med nogle uforklarlige neurologiske symptomer, som ingen endnu har fundet en diagnose til.

Men livet skal leves, også mens man venter på at blive rask, så derfor er jeg efter en pause i gang igen her med alt, hvad der optager mig og forhåbentlig også jer læsere.

Du er altid velkommen til at skrive til mig her i kommentarfeltet eller via mail: info@lovelyladiesalive.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker til emner, jeg endnu ikke har skrevet om. Og har du sjældent tid til at læse eller bare mere lyst til at lytte, så kan du finde min podcast HVAD MED LIDT BARMHJERTIGHED øverst på siden her i menuen.

Til alle trofaste og alle nye læsere

Rigtig hjertelig velkommen til

Kærligst

Pernille 🌸

Bloggen blev i sin tid startet sammen med Eva Boland Koch. Det kan du alt sammen læse om her.

Eva og Pernille i rødt og pink

I øjeblikket læser jeg selv mest om investeringer og Nordnet har en virkelig fin blog om emnet. Den kan du kan finde her.

Rigtig god fornøjelse 😊

Har du lyst til at dele:
error
fb-share-icon

2 kommentarer til "LOVELY LADIES ALIVE – bag bloggen"

 • Lene Tranberg skriver:

  Sikke en fin præsentation, Pernille<3
  Dejligt at lære dig lidt mere at kende:-)
  Kh Lene

  • ph@strong-heart.dk skriver:

   Tak Lene.
   Vi glemmer lidt engang i mellem at gå tilbage og præsentere os ordenligt for alle dem, der er kommet til siden sidst.
   Jeg synes, du er rigtig god til det på din profil bagvrk.dk. 🙂
   Kram
   Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *