Lovely Ladies Alive

– En blog om kvindeliv af Pernille Højgaard

×

Hvad med lidt barmhjertighed

“Damen” , vores kære blog, har fået en ung veninde! Hun er trendy og hip, og med på den værste. Hun har egen temasang, og er så meget med på en bølge og oppe i tiden. Og så er hun til dig, kære læser, og til alle dem, der hellere vil lytte end læse.

Vores spritnye podcastlogo. Lavet af Tegnestuen Undertryk.

I har sikkert allerede gættet det. “Hun” er vores nye podcastserie, og du vil fremover kunne finde hende her på siden under kategorien podcast og alle andre steder, hvor du lytter til podcasts.

I hvert afsnit kaster vi barmhjertighedens lys på et aktuelt emne. Enten et emne vi som midtlivskvinder selv er optagede af, eller et vi alle er optaget af, fordi tiden kalder på det. I studiet vil også være relevante gæster og eksperter, som sammen med os vil belyse dagens tema.

HVAD MED LIDT BARMHJERTIGHED er også til dig, der gerne vil have svar på spørgsmål, have vores perspektiv på noget, du går og tænker over, eller har et tema, du gerne vil have, vi skal tage op. Du skal bare skrive til os på info@lovelyladiesalive.dk, og her er det selvfølgelig muligt at være helt anonym, hvis du ønsker det.

Vi håber, du vil bombardere os med dine spørgsmål og gode ideer. 🙂

Mikrofon, computer i podcaststudie
Et af vores første afsnit handler om den store livsændrende kærlighed og Ander Aggers fabelagtige bog har været med under vores research.

Og hvorfor hedder vores unge veninde så lige netop HVAD MED LIDT BARMHJERTIGHED? Det gør hun for det første, fordi vi har forelsket os i det lidt gammeldags, men meget runde og varme ord barmhjertighed. Ikke i en religiøs forstand, men i en menneskelig. Barmhjertighed er et stort ord, og rummer på en eller anden måde alting. For os emmer ordet af lys, omsorg og kærlighed, og der er plads til verden i det ord. Der er plads til dig, og mig og os alle sammen. Det handler om at se på verden, og alle os i den, med milde øjne. Det handler om at give plads til at lytte og se efter alt det, der ligger bag ved. Og så kan ordet med det lille “selv” foran blive til selv-barmhjertighed. Noget de fleste af os trænger til mere af. At omfavne fortid, nutid og fremtid og sige JA til sig selv. Det handler om at sænke skuldrene og pakke luppen væk fra krydserne i flinke-bogen og den alen lange to-do liste i et kvindeliv, og omslutte det hele med lidt (selv)barmhjertighed.

Foto: Tegnestuen Undertryk ved Stefan Frederiksen

Kommer der så ikke flere blogindlæg om søndagen? Jo, naturligvis. Vi vedbliver med at udkomme hver søndag, men ca. hver tredje-fjerde uge, vil vi udkomme i podcastformat. Du kan stadig følge med her og på Instagram eller facebook. Og vil du være helt sikker på ikke at misse noget, så kan du skrive dig op på vores mailliste lige her på siden. Så får du besked direkte i din indbakke, hver gang der kommer nyt fra os. Også når der kommer et nyt podcastafsnit. Du finder tilmeldingen lige til højre herfor, hvis du er på computer og under dette indlæg, hvis du læser med fra telefonen.

Kære læsere og kommende lyttere. 🙂

Nu er vi i luften! Det har kostet blod, sved og en del nattesøvn (læs: gysser) 🙂 at komme så langt. Men nu er vi her, og det er stort og magisk. Og hvis vi lykkes med at give bare en lille smule magi, genkendelighed, gode grin og brugbar viden videre til dig, der lytter med, så er vi kisteglade. Vi ville virkelig elske, hvis det også blev jeres podcast, gennem de spørgsmål og ønsker til emner, I sender til os. Vi kan afsløre, at det de kommende optagelser kommer til at handle om humor, spiritualitet og det at være enten introvert eller ekstrovert, så har du spørgsmål til disse emner, så send dem endelig afsted, så vi kan tage dem med i studiet.

info@lovelyladiesalive.dk

Tilbage er blot at ønske jer en rigtig god fornøjelse

Og rigtig god søndag

Kærligst

Eva og Pernille
#lovelyladiesalive

I vores allerførste afsnit Pigen, Moderen, Kællingen har vi forfatter, seer og vølve Tanja Fievé Eskesen i studiet til en snak om den urkraft og styrke, der er at finde for kvinder efter overgangsalderen. Tanja har valgt at kalde den styrke for kællingen. Hør hvordan det hænger sammen her.

Eva Boland Koch, Tanja Fievé Eskesen og Pernille Højgaard

Og find meget mere om den skønne Tanja Fievé Eskesen, hendes arbejde og hendes bøger her.

Rigtig god fornøjelse 🙂

Har du lyst til at dele:
error
fb-share-icon

Ingen kommentarer til "Hvad med lidt barmhjertighed"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *