Hvad med lidt barmhjertighed?

-en podcast om kvindeliv af Pernille Højgaard

×

Afsnit 1 – Pigen, Moderen, Kællingen

Gæst: Tanja Fievé Eskesen

Da Tanja Fievé Eskesen ramte overgangsalderen midt i fyrrene, blev hun slået af, hvor meget fokus der var på det tabte og det savnede. Det sendte hende ud på en personlig rejse for at finde svaret på, hvad kvinder egentlig vinder ved at gå gennem overgangsalderen.

Lyt med når Eva og Pernille taler med Tanja Fievé Eskesen om alt det, der venter bag den røde dør. Og hør, hvordan kællingen kan manifestere sig hos alle kvinder efter overgangsalderen som et fundament for et stærkt, autentisk og levende liv i denne fase af livet.

Tanja Fievé Eskesen har skrevet 6 bøger, hvoraf de to “Kællingen” og “Bag den røde dør” særligt omtales i afsnittet.

Lyt med her:

Har du lyst til at dele:
error
fb-share-icon

2 kommentarer til "Afsnit 1 – Pigen, Moderen, Kællingen"

  • Et, for mig, virkelig betydningsfuldt afsnit! Jeg havde ikke hørt om Tanja Eskesen før, men har, uden at vide det, ledt efter hendes bøger meget længe. Og så var de der pludselig, disse fantastiske og livsændrende skrifter. Det var SÅ inspirerende at høre om, har bestil bøgerne hos forfatteren og har allerede, med stor begejstring, lyttet til kællingebogen. Hold da HELT op, jeg er ramt…på den meget, meget gode måde. Sikken et spændende stykke indre arbejde, som ligger foran mig! Så 1000 tak skal I have, og tak i det hele taget for en GOD podcast.
    Venlig hilsen
    Karen aka @thewannabeitaliana ❤️

    • Kære Karen!
      Hvor er vi glade for at høre fra dig. Tusinde tak for at dele din oplevelse her med os. Vi havde det præcis på samme måde, da vi læste Tanja Eskesens fantastiske bog, og blev introduceret til hele hendes univers. Og vi vil blive ved med at gå på opdagelse og genlæse, for du har helt ret – det er livsændrende og meget livsbekræftende skrifter og betragtninger, Tanja indvier os i. Også tusind tak, fordi du lytter med på vores podcast – hvor er det godt at høre, at du kan bruge den. Om ikke længe, er der nye afsnit på vej.:-) Kh Eva og Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *