Lovely Ladies Alive

– En livstilsblog af Eva B. Koch og Pernille Højgaard

×

Happy New Year…eller hva’?

Dette nytår er anderledes. Følelsen af ikke rigtig at vide, hvad vi kan forvente af næste år, skygger for alle de sædvanlige ønsker, drømme og forsæt. Den gammelkendte fornemmelse af, at vi selv har indflydelse på hvilket år, vi går i møde, er stækket, for 2020 var om noget året, der mindede os om, at det absolut ikke altid er os selv, der bestemmer.

Lige i disse dage er vores egen forvirring til at tage og føle på. De forkerte tal stiger stadig, situationen er alvorlig, men vaccinen er her. Hvad betyder det? Vi håber og tror, men spørgsmålene er mange og usikkerhedens stadig stor. Hvor er vi mon til sommer og endnu mere usikkert, på samme tid næste år? Og hvad fanden kan vi egentlig forvente af 2021?

Vi har besluttet at insistere og trodse alt det, vi endnu ikke ved. Vi vil ønske og drømme. Ingen af os bryder os om egentlige nytårsforsætter, for de holder alligevel aldrig. Men vi vil gerne opsummere året, der er gået og fejre sejrene og vi vil gerne formulere nogle vigtige ønsker og intentioner for 2021. Måske vil du være med og formulere dine egne, for håbet er stadig lysegrønt, som man siger 😊.

I 2020 havde Pernille et ønske om at mestre den hjemmelavede flødebolle

VORES STØRSTE SEJRE I 2020:

Eva:
En af mine største sejre i 2020 var en rigtig arbejdssejr. Efter 3 ½ års fuldtids-slid på skolebænken kunne jeg føje endnu en uddannelse til mit cv – PBA Psykomotorisk terapeut fra VIA University College i Randers. Sidste del af uddannelsen blev et langdistance forhold på tværs af landsdele, eftersom min familie og jeg rykkede tilbage til Sjælland i sommeren 2019. Det lykkedes altså at komme godt i mål, og aldrig i mit liv har jeg været så træt, som efter den allersidste eksamen! 😊
Men i stedet for at kaste mig ud i jobsøgning med min nye profession, søgte jeg indad og forfulgte en anden drøm, som jeg også har haft igennem mange år. At skabe mig min egen hjemmearbejdsplads. Og det lykkedes dæleme! Så årets anden store sejr er, at jeg nu arbejder som lydbogsoplæser. Hjemmefra. Og jeg er vild med det! 

Dernæst naturligvis Lovely Ladies Alive! Aldrig i mit liv havde jeg forestillet mig, at skulle springe ud som blogger! Altså hallo… for et år siden ville jeg have grinet højt og længe og rystet på hovedet, hvis nogen havde fortalt mig, at 2020 for mit vedkommende ville komme til at byde på noget af en teknisk læringskurve – og så indenfor SOME! ? Lovely Ladies Alive er et hjerteprojekt, som det er lykkes mig at prioritere ved siden af arbejde og familie. Det er noget af en sejr!

Pernille:
Min største sejr i 2020 er, at min mand og jeg har realiseret vores drøm om at flytte på landet . Midt i en corona-krise tog vi chancen, satte vores hus i Brønshøj til salg og nu flytter vi til Vejby i Nordsjælland i starten af det nye år. Jeg er super spændt på det hele. Risikoen findes jo for, at jeg slet ikke er en landdame, men inkarneret bybo. Meeen det vil mit 2021 jo vise 😊.

Og så blev min drøm om at starte en blog endelig til virkelighed. Det er jo ingen nyhed 😊. Men I samme boldgade var det en sejr, da jeg kastede mig ud i live-sendinger på instagram under nedlukningen, bare fordi jeg havde lyst til at prøve formatet af. Jeg fandt et emne, jeg ved noget om og en at gøre det sammen med og så gennemførte Teit Uldum og jeg 9 live-sendinger om typologien Enneagrammet igennem maj måned. Det var virkelig sjovt og lærerigt, og gjort i total Pippi energi. ‘ Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg sikkert’ 😊.

VORES STØRSTE OPLEVELSE I 2021:

Eva:
Helt klart min familie ❤, Det har været fantastisk at opleve den styrke og kreativitet, der har været til stede igennem nedlukninger, begrænsninger og hjemmeundervisning. Selvfølgelig har vi også været frustrerede og bandet Corona langt væk, men alt i alt – nærværet og viljen i familien til at få det bedste ud af situationen, har været så berigende og kærligt at opleve. Det tager jeg med mig videre ind i det nye år.

Pernille:
Og jeg må bare sige bloggen. Det at skrive. er som at lukke op for en indre strøm, som har været inde i mig, siden jeg skrev stile i folkeskolen. Lige før 9. klasses afgangseksamen fik jeg noget, der minder om en skriveblokering og jeg havde en alvorlig snak med min elskede dansklærer Lisbeth om det. Hun sagde, ‘du skal bare skrive en rigtig Pernille-stil’, men det er først nu, jeg oplever, at blokeringen er løftet. Det at være forpligtet på tidsintervallet, men ikke på mængde eller emner er så stimulerende for min lyst og evne til at skrive. Det tror jeg, jeg får glæde af resten af mit liv.

DET VI DRØMMER OM AT MANIFESTERE I 2021:

Eva:
En generel ting som præger mit kig på 2021 er; Struktur som for mig er lig med ro. Jeg har fået et stigende behov for at zoome ind på, hvilken effekt det egentlig har på min trivsel. Det giver sig udtryk i, at jeg f.eks. for første gang i mit liv simpelthen har LYST til at få et overblik over familiens forsikringer. Jeg har LYST til at øve mig i at lægge et budget, lave et møde med vores bankdame for at kunne spørge dumt om alt det, jeg ikke forstår, og derfor altid har skubbet til side. Sådan noget. Jeg vil vide, hvordan tingene hænger sammen, så jeg kender mulighederne.

Og i mindre skala:-) – jeg vil øve mig i at lave mere mad efter opskrift i stedet for fri leg. Fri leg skal stadig have plads – men en opskrift har struktur, og struktur giver mig ro, så det skal prøves. Måske bare en enkelt gang eller to om ugen.
Det lyder formentligt ikke særlig sexet eller spændende, men for mit vedkommende er det stort  –  og hvis projektet lykkes – så skulle det gerne vise sig til næste nytår på listen over sejre i 2021 😊
.

Godt nytår, og på med arbejdshandskerne!

Pernille:
Mit største ønske for 2021 er at begynde at arbejde med lyd! Det er et format, jeg er blevet opfordret til at gå i gang med af en kær veninde fra en svunden tid, som ved, hvad hun taler om og jeg vil tage hende på ordet. Podcast ligger lige for, men også andre lydformater kunne være interessante og du er jo verdensklasse lyddame Eva, så deeeet…..kan blive megaspændende 😊!

Og så vil jeg genoplive min virksomhed, Ph-Vision. Jeg vil ikke lægge mig alt for fast på indholdet, for jeg har lært i 2020, at et vist rum til det, der bare opstår hen ad vejen, kan give den vildeste bonus. Men jeg starter i det Nordsjællandske med at gå efter freelanceopgaver og så må vi se, når vi når enden af året, hvilke æg der ligger i kurven.

Det sidste ønske er en genganger fra sidste år. Jeg vil lære at lave de flotteste flødeboller. Den startede på min liste som temperering af chokolade for et par år siden, men i 2020 blev den konverteret til flødeboller. Det eneste forsøg, jeg nåede i december, gik mildest talt ikke godt 😊, men nu har jeg fået et flødebolle-kursus i julegave af min niece, så der er en reel chance for, at 2021 bliver året, hvor jeg knækker den kode.

Det bliver et fedt år med eller uden corona 😊. Det bliver alletiders! Basta! 😊


Kære læsere.

Hvad vi selv får indflydelse på i 2021 og hvad vi ikke gør, er spørgsmål der endnu svæver i vinden, men at det styrker et positivt fokus at visualisere, det vi drømmer om, er der ingen tvivl om. Vi kan allerede mærke, at dette lille skriv om vores ønsker, har haft effekt. Efter nytår laver vi samme øvelse med Lovely Ladies Alive og I kan godt glæde jer, for spændende ting vil ske😊.

Vi glæder os til at tage hul på 2021 i det bedste selskab ever, nemlig sammen med jer.

Rigtig godt nytår

Kærligst
Eva og Pernille
#lovelyladiesalive2021

Pernilles flødeboller 2020 in the making…

Øhh nyt forsøg coming up i 2021
Har du lyst til at dele:
error
fb-share-icon

Ingen kommentarer til "Happy New Year…eller hva’?"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.