Lovely Ladies Alive

– En livstilsblog af Eva B. Koch og Pernille Højgaard

×

En påskehilsen

KÆRE LÆSERE.

Påsken er for os ferietid, familiebesøg, påsketraditioner og kristendommens myter blandet sammen i en pærevælling.

Vi glæder os til tid med vores store børn, vores forældre og søskende, og alle vores nevøer og niecer, som vi ikke har set længe. Der er lagt planer om påskeæg og lammesteg, og cykelture langs vandet. Forventningens glæde er stor og der bliver holdt nøje øje med vejrudsigten. ☀️

Påskeferien er en helt særlig ferietid, som varsler den lyse og varme tid, der er på vej. Og vi trænger særligt til påskeferie i år. Vi trænger til at krænge en lang vinter med corona og nedlukning og hjemmeskoling af os og fejre håbet, drømmene og foråret, som vidner om at sommeren er på vej tilbage, med mulighed for endnu mere samvær, fest og glæde i selskab med mennesker, vi har savnet.

Hold nu op, hvor vi glæder os! 🙂

Vi ønsker alle jer, der læser med og er en del af Lovely Ladies Alive fælleskabet en forrygende påske. Tak for jeres selskab, for det I deler med os og for jeres engagement på bloggen. Vi håber, I får hygget med familie og venner, at I får sol på næsen og vind i håret, og at I kan ane sommeren i horisonten.

RIGTIG GOD PÅSKE

Kærligst

Eva og Pernille ❤️
#lovelyladiesalive

Ps: Vi hylder pausen og holder helt påskefri. Vi udkommer derfor næste gang d.11.04., hvor vi tager hul på et rigtig vigtigt emne, nemlig KROPPEN.

På glædeligt genhør. 🌸🐣’

Her kan du læse alt om påskens traditioner. Hvor stammer traditionen med påskeæggene f.eks. fra? Hvornår falder påsken fra år til år? Og hvordan er det nu med påsken, som er den største kristne højtid af dem alle? Vi er alle en del af traditionen, men hvordan er det nu det hele hænger sammen. Få repeteret din viden her. 🤩

Der er visse ting, vi også selv kunne bruge en brush-up på.

Læs eller genlæs Evas skriblerier om forårets kommen her. 🌱

Og her kan du få opskriften på den overgodylt-lækre lammepizza, Tyrkisk Lahmacun, som Pernille lavede sidste år i en Cook-along under nedlukningen med selfmade mad-konge numero uno Timm Vladimir.

Timm Vladimirs køkken

Rigtig god fornøjelse 🙂

Har du lyst til at dele:
error
fb-share-icon

2 kommentarer til "En påskehilsen"

 • God påske ❤️ I er fantastiske – jeres positive humørfyldte sind er smittende

  • ph@strong-heart.dk skriver:

   Tak Zita.
   Vi er så glade for du læser med. 🙂
   Rigtig god påske til dig og dine.
   Kærligst Eva og Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.