Lovely Ladies Alive

– En livstilsblog af Eva B. Koch og Pernille Højgaard

×

En julehilsen

KÆRE LÆSERE.

Først en kæmpestor tak for, at I læser med. Vi har det fantastisk med at skrive sammen, men uden jer var det her bare ikke lige så god en fest. 😊

Vi lagde fra land for to måneder siden, men det føles som meget længere, for oplevelsen har været meget mere intens end vi havde forestillet os. Der skrives, billedredigeres, ideudvikles, postes og interageres med jer. Det er fuldstændig fantastisk. Tak til alle der har bakket op, lagt øre til, hjulpet med alt muligt, sparret med os, liket, kommenteret og delt. Hvert et pip der afslører, at I er med der ude, bliver værdsat og giver mod på mere.

Med dette indlæg vil vi gerne sende en særlig julehilsen til jer alle sammen. Julen er hyggelig, men også altid svær for nogle og i år er den svær for mange flere. Usikkerheden på hvad det næste bliver, frygt for smitte og sygdom og isolation fra familie og venner. Vi er selv ramt af det hele.
Og vi er på julemission. En mission hvor vi er på jagt efter det lille øjebliks hygge, magi, ro eller nærhed, der kan opstå på trods. På trods af at alt er anderledes i år. Vi må se, om vi finder det, om det lykkes.

Ellers kan vi jo alle sammen bare glæde os over, at det er overstået om et par dage og det bliver jul igen til næste år. 😂🎄

Herfra skal under alle omstændigheder lyde et

RIGTIG GLÆDELIG JUL

til hver og en af jer.
Må I have ro i hjerterne og smil på læben i det mindste indimellem.

De kærligste hilsner

Eva og Pernille 🌸
#lovelyladiesalive

Når juleaften er ovre og resten af verden er gået i seng, kan vi anbefale sofaen, hørebøfferne og det sidste nummer på vores playliste.

For DEJLIG ER JORDEN ❤️

Rigtig god fornøjelse 🌸

Har du lyst til at dele:
error
fb-share-icon

2 kommentarer til "En julehilsen"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.