Lovely Ladies Alive

– En livstilsblog af Eva B. Koch og Pernille Højgaard

×

DET ER SOMMER, DET ER SOL OG DET ER SØNDAG.


Kære læser! 😎
Hold nu fast, hvor er det dejligt! Sommeren har lokket længe i kalenderen med sine lune aftener, fantastiske solnedgange med ild i horisonten, friske jordbær og kølige glas med rosé. 
Det betyder at madpakkesmøring og lektier er sat på pause, ingen vækkeurer bimler, og ingen online møder eller deadlines råber op med streg under og udråbstegn bagefter. Hurra! 🙏

Men kan vi så bare gå ned i gear, sådan fra den ene dag til den anden? Som en anden  racerbil kræver det lige lidt at komme fra 5. gear og ned i så langsomme omdrejninger, at det er okay at køre i garage og bare lægge sig på langs i hængekøjen iført løsthængende gevandter og store solbriller.  

Det kan godt tage et par dage at komme ned i gear, når ferien går i gang.

Det kan være svært at slippe tanken om bunkerne på arbejdsbordet, der måske ikke nåede at blive afsluttet, inden ferien gik i gang. Og måske er tankerne allerede i fuld gang med at producere dårlig samvittighed over de der kasser oppe på loftet, som burde gåes i dybden med i ferien…. men hvornår? Og så er der jo alle de spændende ting, som er ET MUST at få oplevet og set alene eller sammen med familien, for det gør alle andre jo, så det skal da nås! Og så skal stakittet have en omgang maling, der skal laves nye bede til de vilde blomster,  og så er der morgen yoga på stranden hver mandag og torsdag.

Jo jo, man kan meget hurtigt få lavet sig en alt for langt TO DO LISTE for ferien! Og så kan ferien i virkeligheden meget hurtigt komme til at ligne hverdagen. Hvis ikke man får bremset sig selv i tide. Kender du det?

Det kan vi i hvert fald godt genkende her hos os. Og derfor – kære læser – vil vi med store typer gerne benytte lejligheden her til at gjalde den allestedsnærværende Lola Jensens skønne ord ud i ferieæteren:

HOV, NÅ og PYT!!

Hvad så, hvis de kasser napper en sæson mere på loftet, eller du ikke lige nåede forbi samtlige sommerudstillinger for børnefamilier, eller hvis det ikke blev i år, det blev til noget med den der yoga?! 
Skide være med det! HOV, NÅ OG PYT!😎☀️Beslut dig for at holde ferie! Slip håret løs, spil fisk hele dagen, og lav pandekager til aftensmad. Slip kalenderen, skru ned for skærmtiden, og HOLD FERIE! Og de der bunker på arbejdsbordet bliver alligevel ikke mindre af, at du går hele sommeren og tænker på dem, vel? 

Slip håret løs, og hold ferie, når du har ferie!

Vi vil vove forsøget her hos os, sætte racergearet i garage, sætte uret til én dag ad gangen, og så bare tage imod sommerens bløde og varme ro med kyshånd, pandekager og kølige drikke .😎 

Bloggen udkommer igen søndag 1.aug., og indtil da vil vi fortsat være at finde i sommerland på vores instagram profil, hvor vi også vil nyde alle jeres skønne feriepostkort. 😍

Med disse ord, vil vi ønske jer alle sammen en rigtig god søndag og en fantastisk sommer med masser af HOV, PYT og NÅ! 🌸

Kærlig hilsen
Pernille og Eva 💕
#lovelyladiesalive

Mangler du læsestof til hængekøjen kan du læse eller genlæse forårets tema om krop her, her, her og her. 🙂

Collage af ansigter Pernille Højgaard og Eva Boland Koch

Og er du ny følger her på bloggen, kan du læse meget mere om os – Eva og Pernille- lige her

Rigtig god fornøjelse 🙂

Har du lyst til at dele:
error
fb-share-icon

Ingen kommentarer til "DET ER SOMMER, DET ER SOL OG DET ER SØNDAG."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.